Testimoniale

"Avand un serviciu ce implica deplasari frecvente pe teren, mereu am fost agresati si chiar muscati de caini maidanezi. De indata ce compania a achizitionat cate un dispozitiv Super Dogchaser, munca de teren a devenit mult mai usoara, acum nu ne mai este frica de cainii maidanezi, ce hoinaresc in jurul nostru, cu doar o apasare de buton, ii alungam definitiv"

Constantin V. - Inginer ENEL, Timisoara

 

"Mereu i-mi era  frica de cainii ce locuiau printre blocurile din cartierul nostru. I-mi era frica sa ies, de multe ori rugam vecinii sa ma insoteasca pana la masina, sau pana trec de caini. De foarte multe ori am renuntat sa ies, de frica maidanezilor. Auzisem de ceva vreme de dispozitivele cu ultrasunete, insa nu credeam ca-mi pot folosi la ceva. Dupa ce am fost muscata de un maidanez, am comandat de pe Dogchaser.ro un aparat portabil anti caini, de atunci tin la distanta orice caine, iar plimbarile si iesitul in oras au devenit o placere."

Mirela C. - Studenta, Bucuresti

 

"Am avut probleme cu cainii si pisicile ce s-au instalat in gradina si in curtea casei, fiind o curte deschisa, aveau acces oricand, distrugandu-mi gazonul, florile, si lasand mizerie in urma lor. Dupa ce am instalat un Animal Away Plus in fata curtii, am scapat cu totul de animalele nedorite si de mizeria ce o lasau."

Mircea G. Arhitect, Sibiu